19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun!

Sevgili öğrenciler, öğretmenler ve veliler,

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı büyük bir sevinç ve gururla kutluyoruz.

19.05.2023 169

Vizyoner liderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü andığımız ve ülkemizin geleceğinin mimarları olan gençlerimizi kutladığımız bugün, milletimizin tarihinde büyük bir öneme sahiptir.

Atatürk, gençliğin ilerleme ve gelişmenin itici gücü olduğuna inanıyordu. Bilgi, birlik, adalet, gelişme ve güç sütunları üzerine inşa edilmiş modern bir Türkiye tasavvur etti. Bugün onun mirasını ve bize aşıladığı değerleri anıyoruz.

Sevgili gençlerimiz;

Siz, umudun, potansiyelin ve hayallerin gerçek somutlaşmış halisiniz. Unutmayın, geleceği şekillendirme ve çevrenizdeki dünya üzerinde olumlu bir etki yaratma gücüne sahipsiniz.

Değerli Öğretmenlerimiz;

Siz, öğrencilerimizi her gün besleyen ve ilham veren yol gösterici ışıklarsınız. Eğitime olan sarsılmaz bağlılığınız, tutkunuz ve sevginiz, genç öğrencilerimizin zihinlerini ve kalplerini şekillendiriyor. Onları parlak bir geleceğe hazırlamadaki rolünüz asla göz ardı edilemez...

Bugün; sporun ve fiziksel aktivitenin hayatımızdaki önemini de bize hatırlatıyor. Spor bize değerli takım çalışması, disiplin ve dayanıklılık dersleri verir. Sağlıklı bir yaşam tarzını teşvik eder ve insanları bir araya getirir.

Bu önemli olayı kutlarken, atalarımızın bağımsızlığımızı güvence altına almak için yaptıkları fedakârlıkları da hatırlayalım. Cesaretleri ve dayanıklılıkları, içimizdeki gücü sürekli olarak hatırlatır. Onların katkılarını asla unutmayalım ve onların onuruna daha iyi yarınlar inşa etmek için çaba gösterelim.

Bu özel gününüzde her birinizi yürekten kutluyoruz. Yaşattığımız anıların, oluşturduğumuz bağların ve edindiğimiz bilgilerin kıymetini bilelim. Hep birlikte, birlik ve kararlılıkla daha parlak bir geleceğe doğru yürümeye devam edelim.

19-05-202319-05-2023